Rólunk

Az Elektro-Mig Kft 1990-ben alakult Nagykőrösön. A cég vezetője Nagy Ferenc, aki a hegesztőgépgyártás területén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakember. A hegesztőgépeiről méltán ismert és elismert szakember, a TRAKIS márkaszervíz vezetőjeként megszerzett tapasztalatait és szakmai felkészültségét tovább tökéletesítve, az általa létrehozott Elektro-Mig Kft-ben mesteri szintre emelte.A céget elsősorban szerviz és kereskedelmi tevékenység folytatására alapította, mely később a piaci igények alapján fejlesztési és gyártási tevékenységgel bővült.

A cég székhelye az ország szívében, a Duna-Tisza közében található Nagykőrös városában van. A fővárostól 85 km-re délre, illetve Kecskeméttől 15 km-re északra fekszik. Telephelyünk könnyen megközelíthető az M5-ös, illetve a 4-es főútról is.

Tevékenység

A hegesztéstechnika területén elsősorban a védőgázas technológia gépi berendezéseinek gyártásával, szervizelésével foglalkozunk. Termékeink közül a NA-MIG gépcsaládunk KERMI minősítéssel rendelkezik. Gyártmányaink gépkönyvéhez a CE (Certificated Europe) minőségi tanusítványt is mellékeljük.

Az Elektro-Mig Kft. fő profilja a hegesztéstechnikai berendezések tervezése, gyártása és értékesítése. A cég saját tervezésű és kivitelezésű berendezéseit országszerte ismerik és elismerik, melyek minőségét az elégedett vásárlók mellett a 2 éves garancia is szavatolja. Természetesen nem csak gyártunk, hanem forgalmazunk is, más cégek által gyártott, de ugyancsak elismert és közkedvelt berendezéseket. Cégünk kínálatát az alábbi felsorolásban, a teljesség igénye nélkül, a részletek mellőzésével megtalálja:

  • Fogyóelektródás védőgázas hegesztőgép
  • AWI
  • Inverteres AWI
  • Plazmavágó
  • Huzalelőtoló berendezés
  • Zártrendszerű vízhűtőkör

Egyéb

Hegesztőgépeinkről részletes leírást a Termékek menüpont alatt talál.

A felsorolt hegesztőgépekhez forgalmazunk munkakábeleket, segédanyagokat, alkatrészeket. Ezen felül a vásárlóink kényelmét szem előtt tartva, lehetőséget biztosítunk ezen termékek csomagküldő szolgálaton keresztüli kiszállítására is.

Cégünk vállalja régi típusú hegesztőgépek például: HEGA, SCH, BHKV, KND, TRACONIK teljeskörű felújítását.

Minden kedves látogatónknak kellemes barangolást kívánunk a weblapunkon!

Az Elektro-Mig Kft. csapata